Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Cambridge Dil Okulları

Cambridge Dil Okulları Hakkında Merak Ettikleriniz

İngilizce, dünya çapında kültürleri, fikirleri ve fırsatları birbirine bağlayan küresel bir dil köprüsüdür. İngilizce bilmek ve hatta İngilizcede ustalaşmak, sınırların ötesinde kesintisiz bilgi, teknoloji ve bağlantı hazinesinin kilidini açar. İngilizce yeterliliği uluslararası işbirliklerine, kariyerlere ve kişisel gelişime kapı açar. Günümüzde İngilizce, sadece bir dil öğrenmenin ötesine geçer; yenilik ve anlayış dünyasına açılan bir kapıyı temsil eder. İngilizce öğrenmek, çeşitli kültürler arasında evrenselliğe, bireylerin dünyayla ilişki kurmasına ve küresel bir dünyada konuşabilmeye katkı sağlamaktadır. Günümüz dünyasında, İngilizce öğrenmek sadece bir tercih değil, ilerleme, empati ve kapsayıcılığı teşvik etmek için bir gereklilik haline gelmiştir.

İngilizce öğrenmenin elbette onlarca farklı yöntemi bulunmaktadır. Ancak tüm yöntemlerin ötesinde hangi dil olursa olsun bir dili öğrenmenin en etkili yollarından belki de en önemlisi o dili, anavatanında öğrenmektir. Bu durum, soyut olan bir bilginin hayata nüfuz edişidir. Kısacası İngiltere’de dil eğitimi almak, dilin kitaplardan çıkıp hayatınızın bir parçası haline gelme olanağı demektir.

Bu yazımızda İngiltere’de dil eğitimi konusunda Cambridge dil okulları konusunu ele alacağız. Dilerseniz öncelikle, Cambridge şehrini tanımakla başlayalım.

Cambridge Şehri

Cam Nehri'nin sakin kıyıları boyunca uzanan Cambridge, geleneklerle yoğrulmuş ancak modernitenin canlılığını da hissedebileceğiniz bir şehirdir. Şehrin kalbinde, insanlık tarihindeki en büyük beyinlerden bazılarına beşiklik etmiş, zamansız bir kurum olan Cambridge Üniversitesi yer almaktadır. 1209 yılında kurulan bu akademik kale, orta çağ kolejlerinin yükselen kulelerinin son teknoloji araştırma tesisleriyle iç içe geçtiği bir bilgi hazinesidir.

Cambridge’de Arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşırken, Gotik tasarımın ihtişamını sergileyen bir mimari harikası olan King's College Şapeli ile karşılaşılır. Bu arada, yerel ürünler ve zanaatkar el sanatlarıyla dolu tezgâhlarla süslü, hareketli pazar meydanı, şehrin canlı ve çeşitli topluluğunu yansıtmaktadır. Cambridge’in yemyeşil bir manzarasına, antik köprülerin altından süzülen Cam Nehri eşlik eder. Cam Nehri şehrin canlı temposuna karşı sakin bir dinlenme imkanı sunmaktadır. Şehrin zengin kültürel dokusunu da unutmamak gerekir. Cambridge tiyatroları, galerileri ve müzik mekanları, her zevke ve eğilime hitap eden çeşitli performanslar ve sergiler sunarak sanatsal bir yeteneklerin buluştuğu, sanata doyacağınız bir şehirdir.

Cambridge tüm tarih ve kültür birikimine karşı en son teknolojinin ve girişimci ruhun hareketli bir merkezidir. Silicon Fen olarak adlandırılan bu şehir, yeni kurulan şirketler, teknoloji şirketleri ve araştırma kuruluşlara ev sahipliği yapmaktadır. Antik duvarlar ve modern inovasyonun yan yana gelmesi, ilerlemeyi ve yaratıcılığı teşvik eden heyecan verici bir atmosfer yaratıyor.

Cambridge’de Yapılacak Aktiviteler

Tarihi yapılar
King's College Şapeli, Fitzwilliam Müzesi, Mathematical Köprüsü, Trinity College, Ely Katedrali
Doğa ve Parklar
Wandlebury Country Park, Grantchester Çayırları, Parker's Piece, Jesus Green, Midsummer Common
Müze ve Sergiler
Museum of Archaeology and Anthropology, Museum of Cambridge, Kettle's Yard Gallery
Sahne sanatları ve Eğlence
 ADC Theatre, Cambridge Arts Theatre, Folk Music at The Golden Hind, Haunted Cambridge Tour
Yiyecek ve İçecek mekanları

Cambridge Market, Fitzbillies, The Eagle Pub, The Orchard Tea Garden

Cambridge hakkında daha fazla bilgi için bu link üzerinden Cambridge’de öğrenci olmak blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

En İyi Cambridge Dil Okulları

Cambridge şehrinin akademi ve eğitim bilgisini İngilizce dil okulları kalitesine de yansıtmıştır. Geniş eğitim yelpazesi ve kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi sunan Cambridge dil okulları dünyanın her yerinden öğrenciler tarafından tercih edilmektedir.

Bu yazımızda en iyi Cambridge dil okulları hakkında bilgi vereceğiz.

Kaplan Cambridge Dil Okulu : Eğitim hizmetinde 85 yıllık deneyimi geride bırakan  Kaplan International Languages, Cambridge’de 50 senedir faaliyet göstermektedir. Cambridge şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan Kaplan Cambridge Dil Okulu yüksek kalitede sunduğu geniş yelpazeli eğitimiyle dünyanın her yerinden öğrenci tarafından tercih edilen saygın bir dil okuludur. Bu link üzerinden Kaplan Cambridge dil okulu hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

EC English Cambridge Dil Okulu : Uluslararası zincir dil okulu olan EC English dünya üzerinde dil eğitimi konusunda saygın kurumlar arasında yer almaktadır. Cambridge’de 20 yıllık bir tecrübe ve sağladığı yüksek eğitim standardıyla özellikle uluslararası öğrencilerle çok talep edilen önemli Cambridge dil okulları arasında yer almaktadır. EC English Cambridge hakkında detaylı bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

St Giles Cambridge Dil Okulu : 1955 yılında hizmet vermeye başlayan St. Giles İnternational İngiltere ve Kanada’da adından söz ettiren köklü bir eğitim kurumudur. Yüksek eğitim kalitesi ve öğrenci memnuniyetinden ödün vermeden, 68 yıldır dünyanın her yerinden insanlara eğitim veren St Giles, Cambridge’in en saygın dil okulları arasında sayılmaktadır. St Giles Cambridge dil okulu hakkında daha fazla bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bell Cambridge Dil Okulu : 1955 yılında Cambridge merkezli hizmet vermeye başlayan Bell English İngiltere’nin en prestijli dil okulları arasında yer almaktadır. Geniş kurs yelpazesi ve kaliteli eğitimine ek olarak kampüs yurt seçeneği ile cazibesini arttıran Bell Cambridge dil okulu hakkında daha fazla bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Siz de bu eşsiz şehir Cambridge’de Dil Eğitimi ve Cambridge Dil Okulu fiyatları için bilgi almak için bilgi istek formu doldurabilir ya da dilerseniz bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED