Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yurtdışı Eğitim Sağlık Sigortası

Yurtdışı Eğitimde Sağlık Sigortası

Yurtdışına çıkmak artık birçok kişinin hayali. Yurtdışı eğitim sayesinde kendinizi geliştirebilir ve daha da başarılı olabilirsiniz. Farklı üniversite alacağınız program eğitimi ve yabancı dil eğitimi ile kendinizi geliştirecek ve farklı bir kültürü daha yakından tanıma fırsatını elde edeceksiniz. Bu sayede de hayata bakışınız değişecek ve problemlere karşı daha üretken olacaksınız. Yurtdışında alacağınız eğitim sayesinde işe girmenizde daha kolay olacak ve birçok şirket tarafından tercih edilen biri haline geleceksiniz.

Yurtdışında daha rahat bir şekilde eğitim alabilmeniz için sizlere sunulan birçok hizmet bulunuyor. Bu hizmetlerden bir tanesi de yurtdışı eğitim sağlık sigortasıdır. Bu sigorta sayesinde içiniz rahat bir şekilde yurtdışında eğitim alabileceksiniz.

Yurtdışı eğitim sigortası, yurtdışında eğitim almak için giden öğrencilerin sağlık sigortası, ferdi kaza sigortası ve hırsızlık sigortalarını kapsayan sigortanın genel adıdır. Bu sigorta sayesinde yurtdışındaki eğitiminizi ve seyahatlerinizi güvence altına almış olacaksınız.

Yurtdışı eğitim sigortasını önemli kılan birçok etken vardır. Bildiğiniz gibi bir kişinin başına her şey gelebilir. Hiçbir insan mükemmel olmadığından dolayı bazı şeylere karşı önlem alınması gerekmektedir. Yurtdışı eğitim sigortası ile bu önlemi alabiliyorsunuz. Başınıza bir kaza geldiğinde, eşyalarınız çalındığında ya da sağlık ile ilgili sorunlar yaşadığınızda sigortanız sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamadan bu durumları atlatabiliyorsunuz.

yurtdisi-egitim-saglik-sigortasi

Yurtdışı sağlık sigortaları genel olarak; doktor hizmetlerini, hastane hizmetlerini, tıbbi masrafları, ilaç masraflarını, psikiyatrik muayeneleri, fizyoterapi masraflarını, tıbbi gereçleri, X-ray masraflarını, ultrason masraflarını, vefat teminatı, tıbbi nakil harcamalarını, cenaze nakil masraflarını, refakatçi olacak kişinin ulaşım masraflarını, kişisel eşyaların çalınması ya da zarar görmesi sonucunda oluşan zararları, kıymetli eşyaların hasarlarını, eğer misafir bir ailenin yanında kalıyorsanız o ailenin zararlı eşyalarını maddi olarak güvence altına almaktadır. Ayrıca alacağınız sigorta paketine göre ceza davalarında kefalet paranızı borç olarak ödeme hizmeti, yurtdışında nakite sıkıştığınızda nakit avans hizmeti kayıp bagajların bulunma hizmeti, acil mesaj iletme hizmeti gibi hizmetleri de alabileceksiniz. Bu hizmetlerin dışında da sunulan hizmetler vardır. Bu hizmetler ise sigorta şirketlerine göre farklılık göstermektedir.

Yurtdışı Eğitim Sağlık Sigortası Alırken

Yurtdışı eğitim sağlık sigortası alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken şeyler vardır. Öncelikli olarak güvenilir şirketleri tercih etmelisiniz. Daha sonrasında ise her türlü durumda yanınızda olacak ve size destek olacak şirketleri tercih etmelisiniz. Acil bir durumda size en iyi hizmeti sunacak ve en kısa sürede size ulaşacak sigorta şirketleri de bu konuda iyi bir seçim olacaktır. Sağlık sigortası demişken yurtdışı eğitimde sağlık sigortasının önemi adlı sayfamıza göz atmanızı öneriyoruz. 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED