Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yurtdışı Eğitim Firmaları - Hangi Konularda Yardımcı Olur

Yurtdışı Eğitim Firmaları Hangi Konularda Yardımcı Oluyor?

Eğitim danışmanlığı yalnızca öğrenciye uygun okulu bulmanın yanında öğrencilerin ve ailelerin bütün ihtiyaçlarını gözetebilme konusunda büyük hassasiyet gerektiren özenli bir çalışmadır.

Firmaların öncelikli hedefi temelinde öğrencilerin yurtdışı eğitime karar verdikleri ilk andan itibaren eğitim programlarının bitişine kadar hatta ilerleyen akademik ve profesyonel hayatlarında da karşılıklı sevgi ve güven çerçevesinde ilişkiler kurarak geleceklerini inşa etmelerine yardımcı olmaktır.

Tecrübeli bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firması öğrencilerin  kişisel ihtiyaçlarına ve durumlarına göre kişisel ve titiz bir çalışma ile öğrenci için gerekli eğitim kurumunu bulmalıdır. Deneyimli profesyonel bir ekip, öğrencinin başvuru süreci boyunca bireysel ilgi ve istisnai bir rehberlik hizmeti sunar. Ders seçimleri, kabul ve vize ilgili konularda yardım sağlar. Ayrıca doğrudan öğrenci etkileşimi için dil okulu ve üniversite temsilcilerine ev sahipliği yaparak öğrencilerin en doğru kararı almasına yardımcı olarak, öğrencilere dünyanın en iyi eğitim kurumlarına dair eşsiz bir bakış açısı kazandırır.

Yurtdışı eğitim danışmanlarının yurtdışı eğitim firmaları ile uzun yıllara varan ilişkileri bulunur ve dolayısıyla bir takım noktalarda ayrıcalıklara sahip olurlar. Siz de eğitim planlarınız için bir danışmanlık firması ile çalışmayı tercih ederseniz belki de diğer öğrencilerin sahip olamayacağı kontenjan ve promosyon gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

İyi bir yurtdışı eğitim danışmanlığı profilinize uyacak en iyi kurumu bulmak için size adım adım rehberlik hizmeti verir.  

Eğitiminize karar verdiğiniz tarihten eğitiminizin sonlandığı ana kadar size destek olan yurtdışı eğitim danışmanınınız  bir çok konuda sizin için aydınlatıcı olacaktır. Hangi ülkede eğitim almanız gerektiği, ülkenin hangi bölgesinde hangi mevsimlerde ne kadar süreli eğitimin size yönelik olduğu, ilgilendiğiniz eğitim kurumunun koşulları, hangi tür vize almanız gerektiği, çalışma izninizin olup olmadığı ve daha bir çok ayrıntı hakkında sizi yönlendirir.

Eğitim danışmanınızın uzman görüşleri rehberliğinde hareket etmeniz eğitim almak istediğiniz kurumu dikkatlice seçmenizi ve tüm evraklarınızın doğru bir şekilde hazırlanmasını sağlar . Size de bu süreç sonunda, yalnızca yurtdışında hayranı olduğunuz bir ülkede eğitim görmek, eşsiz bir yaşam deneyimine sahip olmak kalır. 

Global Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak yurtdışı eğitim almak isteyenlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak, en doğru seçimi yapmalarında yol gösteriyoruz.

Bilgi istek formumuzu doldurarak yurtdışı eğitim hakkında merak ettiklerinizi, yurtdışı okul fiyatlarını, hangi okulu seçmeniz gerektiğini vb. tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED