Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yöneticiler İçin İngilizce

Yöneticiler İçin İngilizce Neden Gerekli?

Globalleşen dünyada iş dünyasında sınırlar hızla kalkmakta, rekabet şartları ağırlaşmakta, bilgiye ve eğitime yatırım yapmak bir meziyet olmaktan çıkıp, iş dünyasında yerini almak isteyenler için olmazsa olmaz bir şart haline gelmektedir. Sonuçta iş dünyasında firma sizin bilginizi kiralıyor, size verdiği maaş sizin sadece emeğinizin için bunu bilginizle süslemiş olmanızdan kaynaklanıyor. O nedenle bilgiye ve eğitime yatırım yapmak bir şart haline geldi.

Günümüzde sadece büyük ölçekli firmalar değil, orta hatta küçük ölçekte firmalar bile yabancı şirketlerle gerek iş ortaklığına girerek gerekse ticaret yaparak, globalleşen iş dünyasında yerlerini almaktadırlar. Hızla değişen bu şartlar altında; İngilizce diline hakim olmak yeterli gelmemekte başarının anahtarı olarak küresel bakış açısına sahip, standart İngilizce eğitiminden farklı olarak iş dünyasına yönelik programlarla dil yeteneklerini – iletişim yeteneklerini – mesleki bilgilerini ve görüşlerini geliştirmiş iş adamı ve yöneticiler öne çıkmaktadır.

Executive İngilizce Programları nedir?

Executive İngilizce programları yönetimsel İngilizce programlarıdır. Bu programlar İngilizcenin sektörde sizlere nasıl faydası olacağını anlatan, sizlere yönetimsel alanda işe yarayacak yetenekler katan, sadece pratik İngilizce ve İngilizce dil bilgisi değil de; hem teknik İngilizce hem de yönetimsel İngilizce olarak size çok şey katan programlardır. Bu programlar İngilizce nasıl sunum yapılır, sunum teknikleri, iletişim yetenekleri gibi sektörde işinize yarayacak pek çok şeyi kapsar.

İngiltere Executive Programları

yoneticiler-icin-ingilizce-1

İngiltere'de seçkin okullarda sunulmakta olup sahip olduğunuz İngilizce dil seviyesini hızlı bir şekilde arttırmanın yanında iş adamları ve yöneticilerin çalışma hayatında karşılaştıkları güncel konular ile desteklenmektedir.

Yurtdışı executive programlarına dünyanın birçok ülkesinden birçok farklı sektörden iş adamları ve yöneticiler de katıldığı için program süresi boyunca uluslararası vizyonunuzu ilerletip, yeni arkadaşlıklar kurmanız da mümkün olmaktadır. Yurtdışı Execuitve Programları , Yoğun İngilizce – İş İngilizcesi gibi konuların yanında mesleki bilgi ve iletişiminizi geliştirebileceğiniz mesleki talebinize göre de çeşitlenmektedir.

Tıp – Mühendislik – Hukuk – Finans & Bankacılık – Aviation (Hava Ulaşım ) – Pazarlama – IT ( Information Technology ) gibi farklı meslek dallarına yönelik programlar düzenlenmektedir.

Yurtdışı executive programlarınızı küçük gruplar halinde sınıf çalışması olarak seçebileceğiniz gibi birebir programlar ile sadece size ve ihtiyaçlarınıza yönelik bir programı da seçebilirsiniz. Yurtdışı executive english programları ayrıca katılımcılarının yoğun iş hayatına sahip iş adamları ve yöneticiler olmalarından dolayı, zamanlarının değeri takdir edilerek kısa zamanda olabilecek en hızlı ilerlemeyi sağlayabilecekleri yoğunlukta programlar olarak hazırlanmışlardır.

İngiltere Executive Programları; katılımcılarına İş İngilizcesi terimleri - Konuşmada akıcılık ve telaffuz – İş yazışma teknikleri – Sunum becerileri - Telefon veya karşılıklı görüşme teknikleri - Raporlama – Takım çalışmaları – Mülakat teknikleri ve daha birçok konuyu iş dünyasında zamanı takip eden bilgilerle zenginleştirilerek sunulmaktadır.

Executive Yurtdışı Eğitim Programları

yoneticiler-icin-ingilizce-2

Profesyonel iş hayatınızda kişisel markanıza yaptığınız çok önemli bir yatırım olacaktır. Bu programlar sayesinde bilginiz, İngilizce diline ve mesleki konulara hakimiyetiniz, Uluslararası görüş açınız yanında (ve sayesinde), kendinize güveniniz de artarak kariyerinizde arzu ettiğiniz konumlara ve imkanlara ulaşmakta çok daha etkin adımlar atabileceksiniz.

Daha detaylı bilgi ve ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için bilgi istek formu doldurabilir yada bizlere (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED