Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Malta'nın En İyi Dil Okulları

Malta'nın En Kaliteli ve Popüler Dil Okulları

Malta Schengen bölgesinde yer alması, yıl boyunca ılıman iklimi ve turistik bir merkez oluşu ile uluslararası öğrenciler tarafından tercih edilen bir ülkedir. Önemli dil okullarının yer aldığı St.Julian’s, Paceville, Sliema, Gozo ile yalnızca birkaç şehirden oluşan küçük bir ada ülkesidir. Uzun dönem İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için özellikle oldukça avantajlı olan okulları ile yıl boyunca dünyanın bir çok yerinden öğrenci tarafından tercih edilen bir ülkedir. 

EC English | Malta Dil Okulu

Dünyaca ünlü zincir dil okulu olan EC English’in merkez şubesidir. Malta’nın en canlı ve hareketli şehirlerinden St.Julian’s’ta yer alır. Okulda toplam 42 sınıfta 700 kişiye eğitim verebilen Malta’nın öğrenci kapasitesi en fazla olan dil okullarındandır. Genel İngilizce, İş İngilizcesi, IELTS, TOEFL Hazırlık ve 30, 50 yaş ve üstü öğrencilere özel dil programları bulunur. Buna ek olarak isteyenler 12-17 yaş aralığına özel yaz programlarına da katılabilir.

EC Malta şehir merkezine oldukça yakın mesafede yer almakta öğrencilerine ders dışı zamanlarda rahatça çevreyi keşfedebilmek imkanı verir. Okul öğrenci rezidansı, paylaşımlı daire, otel ve aile yanı konaklama seçeneği sunar. Özellikle yurt konaklamaları okula oldukça yakın mesafededir. Konaklamayı okuldan temin eden öğrencilerine ücretsiz havaalanı karşılama ve yolculama hizmeti verirler.

Öğrenciler okula ait çatı bahçeleri, öğrenci salonu, kafeterya, spor salonundan ve EC Beach Club olanaklarından faydalanabilirler. 

Genel İngilizce

Şehirde İngilizce

Birebir  İngilizce

İngilizce ve Dalış

İngilizce Fransızca Ortak Programı

50 yaş üstü İngilizce

IELTS, TOEFL, Cambridge Hazırlık

İş İngilizcesi

ESE - European School of English | Malta Dil Okulu

1996 yılında kurulan okul Malta’nın en güzel, merkezi ve turistik bölgelerinden birinde St.Julians, Paceville’de bulunur. Tam adı European School of English olana ESE Malta dil okulu  öğrencilerin keyifle eğitim alabilecekleri olanaklara sahip olan şık bir binada hizmet verir. 

Özellikle 12 hafta ve 24 hafta uzun dönem dil eğitimi almak isteyen dil öğrencilerine sunduğu paket programları ile ünlüdür. Eğitim ve konaklama ücretleri, gidiş dönüş uçak bileti, havaalanı karşılama ve daha bir çok giderin dahil olduğu paketler öğrenciler için oldukça caziptir. ESE Malta’da 1 haftadan 36 haftaya kadar İngilizce kurslarına kayıt olabilirsiniz. Buna ek olarak özellikle uzun dönem eğitim almak isteyen öğrenciler için oldukça avantajlı paket programlar sunmaktadır.

Yetişkinlere ve genç yaş aralığına ait farklı programları bulunur. Genel İngilizceden, akademik kurslara, sınav hazırlık kurslarından 50 yaş üstü programlara, çocuk ve genç yaz okulu programlara kadar bir çok program seçeneği bulunur. 

Genç programları ve konaklaması Salini Resort’ta gerçekleşir. Yetişkin öğrenciler için aile yanı stüdyo ve paylaşımlı daire konaklama seçenekleri mevcuttur.

Ayrıca öğrencilerin aileleri ile katılım gösterebilecekleri aile ve çocuk yaz okulu paketleri mevcuttur. Aileler hem İngilizce öğrenip hem de oldukça turistik bir merkezde tatil yapma şansını yakalar.

Genel İngilizce

Yoğun İngilizce

50 yaş ve üstü öğrenciler için Genel İngilizce

TOEFL, IELTS ve Cambridge İngilizce Hazırlık kursları 

Trinity Sınav Hazırlık Kursları 

Akademik Yıl İngilizce Programları Haftalık 30 saat

TESOL İngilizce Öğretmenleri için Kurslar

İş İngilizcesi ve Kurumslar İngilizce Kursları 

Birebir İngilizce ve Kapalı Grup kursları 

Junior Yaz Kampları

Sprachcaffe Languages Plus | Malta Dil Okulu

Dünya genelinde 30’dan fazla merkezde dil eğitimi programlarına devam eden Sprachcaffe, Malta’da St.Julian’s, Pembroke merkezinde 1992 yılından beri eğitim vermektedir. Malta'nın en popüler merkezinden biridir. St.Julian’s merkezi renkli bir görüntüye sahip evleri ve çevresi ile eski bir balıkçı kasabasında yer alan okul Paceville merkezine yürüyüş mesafesindedir.  Geçmişte ordu için hizmet veren ve İngilizler tarafından 1930 yılında inşa edilen tarihi bir binada hizmet vermektedir.

Engellilere de uygun sınıfları ve gelişmiş görsel ve işitsel eğitim donanımına sahip, klimalı 26 sınıfa sahiptir. Kapalı kampüs konaklaması imkanı sunan okul, turistik tatil merkezi atmosferine sahiptir. Okul bünyesinde geniş bir kafeterya, dinlenme alanı ve büyük bir yüzme havuzu bulunur. 18 yaş ve üzeri öğrencilerin kabul edildiği yetişkin programları ve 14 – 21 yaş grubundaki gençler için yaz programları uygularlar. Canlı müzik, voleybol, futbol turnuvaları, Scuba Dive kursu okul tarafından organize edilen Malta, Valetta, Mdina gezisi, Gozo Jip Safari öğrencilerin katılım gösterebileceği etkinliklerdendir.

Genel İngilizce

Yoğun İngilizce

FCE,CAE,IELTS Hazırlık

Akademik Yıl Kursları

Birebir İngilizce

İş İngilizcesi

LAL Language Centres | Malta Dil Okulu

LAL Language Centres İngiltere, Güney Afrika, Cape Town, Amerika ve İrlanda’da da merkezleri bulunan dil okulunun Malta’daki iki şubesi Gozo ve Sliema’da bulunur. IELS Sliema olarak da bilinen LAL Malta’da  yetişkin dil, genç yaz okulu programları, CELTA öğretmen eğitimi programı mevcuttur. 30 yıllık tecrübesi ile maksimum 12 kişilik sınıflarında uzman eğitim kadrosu eşliğinde eğitim verir. Yetişkin dil kurslarına 16 yaş ve üstü yetişkin öğrencileri kabul eder.

Yetişkin programları hem Sliema hem de Gozo’daki şubesinde verilirken, 13-17 ve 8 -12 yaş aralığına yönelik junior programları ise yalnız Sliema şubesinde uygunlanır.

Sahile oldukça yakın mesafede yer alan okuldan Sliema’daki birçok restaurant, kafe ve mağazaya ulaşımda çok kolaydır. Öğrenciler kısa bir otobüs yolculuğu ile Sliema’nın en merkezi kısmına ve adanın başkenti Valetta’ya rahatça ulaşabilirler.

LAL Malta eğitim programı Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lisanslanmıştır ve FELTOM tarafından tamamen akredite edilmiştir.

Premium İngilizce

Premium Yoğun İngilizce

Yoğun İngilizce

Genel İngilizce + IELTS

Cambridge CAE Hazırlık 

CELTA Öğretmenlik eğitimi 

İngilizce ve Dalış 

Tatilde İngilizce

Yurtdışı eğitim almak isteyenler daha fazla bilgi için bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz. Size en kısa sürede ücretsiz danışmanlık hizmeti için geri dönüş sağlayacağız.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED