Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngilizce Dil Eğitimi İçin Malta

İngilizce dil eğitimi için Malta'yı tercih edebilirsiniz

İngilizce'nin resmi dil olduğu Malta'nın başkenti Valette'dir. Bir adalar ülkesi olan Malta, Sicilya'nın güneyinde yer alır. Önemli ve turistlerin en çok yoğun olarak bulunduğu adalar: Malta, Gozo, Comono'dur. Kış aylarında dahi yumuşak bir iklime sahip ülke, her yıl binlerce uluslararası bir çok öğrenci tarafından dil eğitimi için tercih edilmektedir. Sayısı 50'yi geçen dil okulları, ülke gelirinin önemli bir bölümünü oluşturur.

*** Malta dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında geniş çaplı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Malta’da bulunan kaliteli dil okullarının eğitim ücretleri, ana dili İngilizce olan İngiltere, Amerika, Kanada gibi ülkelerdeki dil okullarına göre daha uygundur. Buna ek olarak  ülkedeki yaşam maliyetlerinin de diğer ülkelere oranla daha düşük olması Malta'yı İngilizce dil eğitimi almak için cazip bir merkez haline getirmektedir. Bir Avrupa Birliği ülkesi olması dolayısıyla Schengen Vizesi ile giriş yapacağınız Malta, Rusya, Fransa, Japonya, Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde bir çok milletten öğrenci kabul eder.

7000 yıl öncesine dayanan tarihe sahip bir ülke olan Malta, 2018 yılı Avrupa Kültür Başkenti seçilmiştir. Bölgede Unesco tarafından belirlenmiş tarihi merkezler bulunur. Tarxien Tapınakları, Megalitik Tapınak Mnajdra, Ġgantija Temples bunlardan bazılarıdır. Saint. John Manastır ve Katedrali, Malta Milli Kütüphanesi, Arkeoloji Müzesi ve Kraliçe Victoria Heykeli diğer önemli turistik noktalardır.Bunlara ek olarak çok sayıda tarihi kalıntılar, gösterişli saraylar, surlar, kaleler ve diğer bir çok dini yapılar bulunur.

Doğal güzelliklere ve dünyaca ünlü plajlara sahip ülke, yaz tatillerini değerlendirmek, farklı kültürleri tanımak ve keşfetmek, yeni arkadaşlıklar kurmak aynı zamanda İngilizce dil yeterliliğini artırmak isteyen öğrenciler için güzel fırsatlar sunar. Dil eğitimleri dışında kalan zamanlarda sosyalleşmek isteyen öğrenciler için gece hayatı ile de ünlü olan St.Julian, Peaceville ve Sliema şehirleri renkli hayatına sahiptir. Mellieha Körfezi, Golden Bay ve Ghajn Tuffieha çevresinde yer alan kumsalları, bir yandan İngilizce'nizi geliştirirken bir yandan da unutulmaz bir yaz geçirmenize olanak tanır. Yamaç paraşütü yapmak, tırmanmak, dalmak ve rüzgar sörfü Malta tecrübenize ilave edebileceğiniz diğer eğlenceli alternatiflerdir.

Konaklama seçenekleri kayıt olduğunuz okula göre değişiklik gösterebilir. Aile yanı konaklama tercih ederseniz, Akdeniz sıcaklığına sahip Maltalı ailelerin yanlarında onların kültürleri, günlük hayatlarını paylaşarak İngilizce pratiğinizi geliştirebilir, keyifli bir eğitim süreci geçirebilirsiniz. Aile yanı seçeneğine ek olarak okula ait yurtlarda, öğrenci evlerinde, stüdyo dairelerde veya uygun fiyatlı otellerde konaklama yapabilirsiniz.

Malta yaz döneminin yanı sıra kış sezonunda uzun dönem İngilizce Dil Eğitimi almak isteyen öğrenciler için yine oldukça uygun bir seçenek olma özelliği taşır. Bölgedeki yer alan çok sayıda dil okulları arasında ön plana çıkan, en önemli dil okulları; EC Malta Dil Okulu, Sprachcaffe MaltaDil Okulu, Inlingua, ESE International House dil okullarıdır.

Okula kayıt koşulları, eğitim ücretleri ve diğer ayrıntılar için Global Yurt Dışı Eğitim danışmanları tarafından ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Bilgi istek formumuzu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED