Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngilizce Dil Eğitimi Alabileceğiniz Ülkeler

İngilizce Dil Eğitimi Alabileceğiniz Ülkeler Hangileridir?

İngilizce günümüzde en çok konuşulan dil olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu da İngilizcenin önemini gün geçtikçe arttırmaktadır. Öğrenciler, İngilizce öğrenmek isteyen insanlar, İngilizce dil eğitimi almak için yurtdışı dil okullarını tercih etmektedirler. Yurtdışı dil okulu tercihinde ilk adım hangi ülkede dil eğitimi alınacağına karar verme aşamasından geçmektedir. İngilizce dil eğitimi sunan ülkeler aşağıdaki gibi sıralanabilmektedir:

1. İngiltere | İngilizcenin Anavatanı, Avrupa'nın Kozmopolit Ülkesi


İngiltere, İngilizce’nin anavatanı olarak karşımıza çıkmaktadır. Çok uzun yıllardır pek çok kaliteli dil okulunda dil eğitimi sunan bu ülke, uluslararası öğrenciler tarafından en çok tercih edilen ülkelerin başında gelmektedir. Tüm şehirlerinde var olan dil okullarında genel İngilizce’den iş İngilizce’sine, sınav hazırlık kurslarından üniversite hazırlık programlarına pek çok dil kursunun yer aldığı bir çeşitliliğe yer verilmektedir. 

- Tüm bu özelliklerin yanı sıra İngiltere, çok zengin bir kültüre sahiptir. Sahip olduğu pek çok müze, sanat galerisi, tarihi yapı, tiyatro ve muhteşem doğal güzellikleri ile öğrencileri büyülemekte; dil öğrenirken eşsiz bir ülkede yaşama fırsatını sunmaktadır. 

* İngiltere'de Dil Eğitimi almak isteyenler; İngiltere dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

2. Amerika | Dünyanın En Popüler ve En Çok Göç Alan Ülkesi


İngilizce denince akla gelen ülkelerden biri de Amerika’dır. Dünyanın en önde gelen ülkelerinden olan Amerika ekonomi, teknoloji gibi konuların yanı sıra eğitim konusunda da oldukça gelişmiştir. İngilizce’nin anadil olarak konuşulduğu ülkede pek çok dil okulu yer almaktadır.

- Çok farklı bir kültüre sahip olan Amerika; ilgi çekici birçok şehri, yapıları, şehir hayatı ile öğrencilerin ilgisini çekmektedir. Amerikan aksanı oldukça açıktır. Bunun yanı sıra, kaliteli dil okullarına ve ilginç bir kültüre ev sahipliği yapan bir ülke olmasından dolayı Amerika, dil eğitimi konusunda en çok tercih edilen ülkelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

* Amerika'da Dil Eğitimi almak isteyenler; Amerika dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

3. Kanada | Dünyanın En Güvenli Ülkelerinden Biri


İngilizce’nin anadil olarak konuşulduğu bir diğer ülke de Kanada’dır. Amerika kıtasının kuzeyinde yer alan Kanada genel olarak göçmenlerden oluşan bir ülkedir. İngilizce’nin anadil olarak konuşulduğu Kanada, dünyanın en gelişmiş ve güvenli ülkeleri arasında yerini almıştır. Eğitim konusuna oldukça önem veren Kanada, bu alanda yüksek standartları yakalamayı hedeflemekte, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal hayatlarında da en yüksek konumlarda yer almalarına yardımcı olmaya çalışmaktadır. 

- Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Kanada, dil okulu konusunda en çok tercih edilen ülkelerin başında gelmektedir. Hem akıcı ve temiz aksanda konuşulan Kanadalı İngilizcesi hem de sunduğu kaliteli dil eğitimi; ülkeyi dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için eşsiz kılmaktadır. Aynı zamanda Kanada, İngiltere’ye ve Amerika’ya oranla daha ekonomik bir ülkedir.

* Kanada'da Dil Eğitimi almak isteyenler; Kanada dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

4. Malta | Sahil ve Kıyılarıyla Meşhur Ada Ülkesi


Malta, İngilizce’nin resmi dil olduğu bir Akdeniz ülkesidir. Yıllar boyunca İngiliz yönetimi altında kalmış bu ülkede yaşayan insanlar hem Maltaca hem de İngilizce konuşmaktadırlar. Dil eğitimi konusunda oldukça uygun fiyatlar sunan Malta, Türkiye’ye de yakın olmasından dolayı yurtdışında dil eğitimi konusunda sıkça tercih edilen ülkelerin başında gelmektedir. 

- Malta’daki dil okullarında kullanılan eğitim stratejileri genel olarak İngiliz eğitim sistemi ile benzerlik göstermektedir. Özellikle yaz aylarında dil eğitimi için ülkeye gelen öğrenciler ile dolup taşan Malta, öğrencilere kaliteli dil eğitiminin yanı sıra ışıldayan yaz güneşinin altında Akdeniz’in berrak denizinde yüzerek tatil yapma fırsatını sunmaktadır. 

* Malta'da Dil Eğitimi almak isteyenler; Malta dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

5. İrlanda | Eşsiz Binaları ve Muhteşem Turistik Bölgeleri


İrlanda dil eğitimi konusunda özellikle son yıllarda çok büyük bir gelişme göstermiştir. Anadilin İngilizce olduğu ülkede 25 hafta ve üzeri dil kursuna katılım gösteren öğrencilere haftalık en fazla 20 saat yasal çalışma izni verilmekte, bu durum da İrlanda’yı öğrenciler için daha çekici kılmaktadır.

- İrlanda aksanı oldukça açık ve temizdir. Kolayca anlayabileceğiniz İngilizceleri olan İrlanda halkı aynı zamanda çok sıcak kanlıdır. Ders çıkışlarında ya da haftasonlarında gideceğiniz bir geleneksel Irish Pub’ta bu insanlarla sohbet etme fırsatını elde edebilirsiniz. Aynı zamanda sahip olduğu pek çok tarihi yapıyı ziyaret edebileceğiniz gibi, büyüleyici doğal güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz. 

* İrlanda'da Dil Eğitimi almak isteyenler; İrlanda dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

6. Avustralya | Doğal Güzellikleriyle Meşhur Ada Ülkesi


Kanguruların olduğu kadar pek çok başka türün evi olan Avustralya, doğal güzellikleri ve vahşi hayatı ile insanları büyülemektedir. Her yıl binlerce turist ve öğrenci tarafından ziyaret edilen bu güzel ülke, pek çok kaliteli dil okulunun da bulunduğu yer olarak karşımıza çıkmaktadır. Şunu da belirtmek gerekir ki; Avustralya’da, İngilizce anadil olarak konuşulmaktadır. 

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra, Avustralya muhteşem bir sosyal hayata ve doğal yaşam alanına sahiptir. Dünyanın en yaşanılabilir ülkeleri arasında ilk sıralarda yer alan Avustralya’ya dil okuluna giden öğrencilere 12 hafta ve üzeri kurs kaydı yaptırmaları durumunda haftalık 20 saatlik yasal çalışma izni verilmektedir.

* Avustralya'da Dil Eğitimi almak isteyenler; Avustralya dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

7. Yeni Zelanda | Dünyanın En Temiz ve Bol Oksijenli Ülkesi


Yeni Zelanda, resmi dili İngilizce olan bir ülkedir. İngilizce dil eğitimi konusunda Türk öğrenciler tarafından çok fazla tercih edilmese de Yeni Zelanda sahip olduğu pek çok kaliteli dil okulu ile her yıl binlerce uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. 16 hafta ve üzeri kayıt yapılan dil kurslarında IELTS’ten en az 5 alma şartı da sağlanırsa, öğrenciler bu ülkede haftalık en fazla 20 saat yasal çalışma izni elde edebilmektedirler. Bu durum öğrenciler için büyük bir avantaj olarak görülmekte olup Yeni Zelanda’da dil eğitimini tercih etmede oldukça etkili bir rol oynamaktadır. 

* Yeni Zelanda'da Dil Eğitimi almak isteyenler; Yeni Zelanda dil okulları sayfamızı ziyaret edebilir, okullar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED